لیست اختراعات كيومرث شرفي
اختراع " جذب و ذخيره بخارات هيدروكربني متساعده شده در حين سوخت گيري از طريق پوشش دوجداره تعبيه شده بر روي نازل " در زمينه فني : بخش و : مهندسي مكانيك – زير بخش مهندسي به مفهوم عام آن و بخش ز – فيزيك - زير بخش وسايل يكي از منابع پر اهميت آلودهكننده در هوا كه همواره مسئولان محيط زيست نسبت به حضور آن بسيار هشدار دادهاند، بخارات آلي فرار بنزين و تركيبات سرطانزاي رها شده محتوي آن بويژه بنزن در محيط مي باشد.در هنگام سوخت گيري در كشور هاي پيشرفته از يك لوله برگشت جريان هوا به داخل مخزن اصلي نگهدارنده بنزين استفاده مي شود. كه اين سيستم علي الرغم مزاياي آن داراي مكانيزم پيچيده و به دنبال آن گران قيمتي مي باشد كه در كشور ما نيز به دلايل به ويژه اقتصادي اين عمل انجام نشده است. علاوه بر اين اثرات مخرب بخارات متساعد شده بنزين در هوا بر سلامتي افراد، از جمله؛ سردرد، اثرات مخرب بر سيستم تنفسي، از دست دادن حافظه، سرطانزايي و... در طول زمان از ديگر آثار مخرب بخارات متساعد شده بنزين است. در اين طرح پوشش نازل پمپ هاي جايگاه هاي عرضه بنزين بصورت دو جداره طراحي شده است، لايه اول پوشش معمولي است كه در حال حاضر بر نازل به عنوان صرفا يك محافظ استفاده مي شود، اين لايه كاملا در قسمت لوله نازل به نازل چسبيده است و امكان عبور جريان هوا از زير آن وجود ندارد، لايه دوم با فاصله معين بر روي پوشش اول قراردارد، كه فضاي مياني اين دو لايه از كربن فعال پر مي شود.در قسمت انتهايي پوشش دستگيره به منظور خروج هواي عاري از بخارات چند منفذ ايجاد شده است.
دستگاه تصفيه ، آب آشاميدني بدون نياز به انرژي برق، مواد شيميايي منعقد كننده به و كلرزني در شرايط بحران و نامتعارف توليد نمايد. نصب و راه اندازي آسان دستگاه ، يكي از مزاياي بارز و مثبت اين محصول است كه اين موضوع در دستگاه هاي مشابه مانند دستگاه تصفيه آب خانگي بعنوان يك مشكل مطرح بوده است كه نياز به كارشناس متخصص جهت نصب و راه اندازي آن دارد. علاوه بر آن، نصب و راه اندازي آسان در زمان بحران، به ارزشمندي محصول مور ادعا مي افزايد. در شرايط بحران مانند رخداد زلزله يا وقوع سيل، منابع آب خام در دسترس، داراي كدورت و ميزان جامدات معلق بالايي است كه سيستم هاي پيشرفته تصفيه آب را با مشكل مواجهه نمايد. اما سيستم تصفيه مورد ادعا در كنار ساير ويژگي هاي ارزشمند آن، توانسته است با فرآهم كردن شرايط ته نشيني (تعبيه ته نشيني اوليه و آشغالگير) براحتي، مشكل فوق الذكر را حل نمايد.
كولر آبي فن دار با پيستون چرخان پوشيده با پوشال وسايل سرمايشي مانند كولرهاي آبي يكي از ضروري ترين وسايل مورد نياز براي براي فصل گرم مي باشد. هزينه اوليه خريد كولر آبي، تعويض و يا تعمير موتور آن، ميزان مصرف برق، ميزان آب مصرفي، رسوب و زنگ زدگي ديواره فلزي دستگاه كولر و همچنين ورود بيش از حد ذرات گرد و غبار و همچنين هواي گرم به داخل منازل در همان لحظات اوليه روشن شدن كولر آبي از مهمترين چالش ها و مسائل مورد توجه مصرف كنندگان اين نوع وسيله مي باشد. براي حل مشكلات فوق الذكر، دستگاه كولر آبي فن دار، با كارايي بالا (از نظر ايجاد سرمايش، صدا و مصرف برق) و طول عمر بيشتر ساخته شده است.
دستگاه آب شيرين كن پرتابل بدون نياز به برق و مواد شيميايي با هدف توليد آب آشاميدني Portable desalination machine without the need for electricity and chemicals with the aim of producing drinking water دستگاه آب شيرين كن مورد ادعا در اين اختراع، بر پايه فرآيندهاي مختلف جذب سطحي، ميكروفيلتراسيون و اسمزمعكوس مي باشد كه ميتواند در زمان بسيار كوتاهي بدون نياز به انرژي الكتريكي و پمپ الكتريكي، اقدام به توليد آب آشاميدني از آب لب شور نمايد. در اين دستگاه، براي تأمين فشار لازم، از پمپ پدالي استفاده ميشود كه ميتواند تا 10 بار (معادل 100 متر آب) فشار را تأمين نمايد در حاليكه حداكثر فشار مورد نياز 4-3 بار مي باشد. اگر چه آب شيرين كن هاي زيادي در نقاط مختلف جهان ساخته شده اند اما براي راهبري و تأمين فشار لازم در اين اين دستگاه ها، به انرژي الكتريكي نياز است. بر اين اساس، نمونه مشابه دستگاه آب شيرين كن مورد ادعا (با در نظر گرفتنِ شيوه راهبري، فيلترهاي بكار رفته و شيوه تأمين فشار)، در سطح جهان و ايران، وجود ندارد.
نمونه برداري هاي متعارف لجن و رسوب اغلب با استفاده از ظرف بيل مانند متصل به يك ميله يا چوب انجام ميگيرد و سعي مي شود پس از برخورد سر ظرف به كف حوض آن را بالا بكشند تا حجمي از لجن نمونه گيري گردد. اين عمل داراي اشكالاتي از جمله احتمال سقوط براي كارگر نمونه بردار، عدم امكان برداشت لجن از عمق مورد نظر بدون تركيب شدن لجن با مايعات رويي و همچنين عدم امكان برداشت لجن از عمق مورد نظر است. اختراع مذكور يك "نمونه بردار لجن و رسوب فاضلاب با قابليت نمونه گيري از عمق ته نشين شده بدون اختلاط با مايعات رويي، تنظيم زاويه دسته و امكان اتصال خط كش كشويي تشخيص ارتفاع است. پس از تنظيم زاويه ظرف ابزار وارد فاضلاب مي شود، پس از كنترل ارتفاع به وسيله شاخص، با فشار دادن اهرم قرار گرفته شده در دسته، دهانه استوانه داخلي در يك راستا با منفذ استوانه خروجي قرار مي گيرد و نمونه لجن برداشت مي شود، پس از رها سازي اهرم ترمزي و متعاقبا چرخش استوانه داخلي بصورت ساعت گرد، درب نمونه گير بسته مي شود. در طي قبل از برداشت لجن و بعد از برداشت لجن درب استوانه نمونه گير كاملا بسته است
در اين وسيله با قراردادن المنت براي تأمين حرارت الكتريكي و متحركسازي سر لوپ/ آنس عمل استريليزاسيون بهصورت درجا حاصل شده، و در دستهي چوبي سترونساز شياري جهت حركت سر لوپ/ آنس تعبيه شده است، هنگامي كه نياز به سترونسازي باشد قسمت انتهاي سر لوپ/ آنس كه در شيار پاييني دسته قرار گرفته، توسط دست محقق به سمت مخالف كشيده ميشود تا از حالت " قفل" خارج گردد و امكان "تو بردن" سر فراهم گردد، در اين حالت محقق قسمت انتهايي سر لوپ/ آنس را كه از شيار پاييني رها ساخته به سمت بالا ميكشد و در نهايت در شيار بالايي قرار ميدهد، در اين حالت سر انتهايي لوپ/ آنس كه يا بهصورت حلقوي يا سوزني است درون دسته چوبي در موازات المنت الكتريكي روشن قرار ميگيرد، دماي بالا مهياست كه سر لوپ/آنس را سترون نمايد، بلافاصله جهت خارجسازي سر از دسته و انجام آزمايش با لوپ يا آنس، لازم است قسمت خميده انتهايي سر لوپ يا آنس كه در شيار بالايي قرار گرفته توسط محقق آزاد گردد و به پايين كشيده شود و در شيار انتهايي قفل گردد.
موارد یافت شده: 6